Om os

Den 1. oktober 2019 købte Bjørn Sibbern Jacuzzi®-aktiviteten fra et tidligere selskab med andre ejere. Forud for denne dato havde den tidligere ejer i ca. et år lejet sig ind i lokaler hos Max Sibbern A/S.

Max Sibbern A/S er et selskab, der i mere end 65 år repræsenterede Ifö på det danske marked, og som efter Geberits overtagelse af Ifö besluttede at videreføre Max Sibbern A/S, blot på et helt andet grundlag – udlejning af kontor og lager til opstartsvirksomheder.

Bjørn Sibbern har 45 års erfaring inden for vvs-branchen og har selv stået som ejer frem til 2015, hvor Ifös koncernejer besluttede at sælge til Geberit. Da forhandlingen af Jacuzzi® i Danmark blev ledigt i 2019, indgik man sammen med Jacuzzi Europa aftale om, at Bjørn Sibbern via firmaet UDESPA A/S overtog eneforhandlerretten og udviklingen af Jacuzzis® spændende kvalitetsprodukter og brand i Danmark.

Salg og teknik varetages i dag af 3-4 personer, mens marketing, lager, logistik og økonomi varetages af et erfarent personale (6-10) i fællesfunktioner i Max Sibbern A/S.

Kontakt

Udespa A/S
Marielundvej 18
2730 Herlev
Danmark
CVR: 37704075

Tlf.: 44 50 80 44
Mail: info@udespa.dk

Showroom

Er du tvivl om hvilket produkt
du skal vælge? Besøg vores showroom

Eneforhandler i Danmark af Jacuzzi® produkter

Scroll til toppen

Login

Opret en konto

Hurtig køb? Husk at du kan købe vores  produkter uden at oprette dig som kunde.