Valg af spabad - hvad skal du kigge efter?

Både det du ser, og det du ikke ser, er vigtigt for den samlede værdi af din investering. Når du køber et indendørs eller udendørs spa, skal du huske at tænke på kvaliteten af materialerne, kvaliteten af dyserne, dimensioner og siddemuligheder samt garanti og service.

Jetdyser & massage

At vælge mange dyser er ikke altid lig med bedre kvalitet. Du skal vælge et spabad, hvor der er balance mellem jetdyser og luftstrøm, antallet af pumper og mængden af energi. Er massage din prioritet, skal du ikke alene fokusere på rygdyser, men også dyser til ben, fødder, hænder og nakke – så kan du opnå en komplet hydromassage.

Kig også efter justerbare dyser. De giver dig mulighed for at tilpasse din massage til netop dine behov og ønsker. Udespa udbyderJacuzzis® justerbare dyser, der giver et såkaldt Aqualibrium® – den ideelle blanding af vand og luft – der kan være lige så blid eller kraftig, som du foretrækker.

Kvalitetsmaterialer

Designet af de komponenter, du ser (og ikke ser), skal bidrage til dit spabads driftssikkerhed. Akrylskallen, det vil sige selve karret, skal være resistent mod pletter og ridser. Betjeningspanelet og styringen skal være intuitiv, enkel og nem at bruge, selv i mørke.

Vandbehandlingen

Brusende rent vand er en prioritet hos alle spabadsejere – vælg den bedste filtrering, hvorved vedligeholdelsen begrænses til et minimum. Lidt mere avancerede systemer med flere niveauer af filtrering reducerer mængden af tid, der er nødvendig for at holde vandet friskt og rent.

Kig efter spabadekar eller udespa, der anvender en teknologi med forenklet pleje af vandet. For eksempel er Jacuzzi® CLEARRAY® spabade designet med henblik på brugervenlighed og enestående ydeevne, hvilket gør det enkelt og nemt at holde rent og opnå klart rent vand. Pool rens og spa rens sikrer og forlænger levetiden på dit spa, læs vores guide til rengøring og vedligeholdelse her

Dimensioner

Før du beslutter dig for størrelsen på dit spabad, bør du overveje, hvor mange personer du ønsker der skal være i det, hvilke funktioner spabadet skal have, samt hvor du gerne vil placere dit spabad. Bemærk, at siddekapaciteten ikke altid bestemmer de ydre dimensioner – du kan således godt finde et mindre spabad med plads til flere, og vice versa. 

Siddepladser

Vælg et spabad med det optimale valg af siddepladser. Et forkert valg kan betyde, at du benytter dit spabad mindre end ved det rigtige valg. Valget er derfor vigtigt. Et stort spabad kan blive en oase for familie og venner. Jo større spabadet er, jo flere muligheder har du for både rigelig plads og målrettet hydromassage. Loungesæder og terapisæder er lavet specielt til afslapning og helkropsterapi. Højere placerede siddepladser (over vandlinjen) kan være godt til børn eller til en pause fra det varme vand.

Overdækning

Med i leverancen følger et overtræk, og det er en vigtig detalje i din daglige vandpleje af spabadet. Det holder snavs væk fra vandet, hjælper med at bevare varmen og det øger sikkerheden, når dit spabad ikke er i brug. Sørg for, at det er designet specielt til din model; jo mere præcist det passer, jo bedre udfylder det sin funktion. Derudover kan man også give sit spabad ekstra beskyttelse ved at installere en markise

 

Udover at fungere som ekstra beskyttelse til din udespa, er der også en flere andre fordele ved at installere en markise over dit spa. Når du bruger dit udespa om sommeren, kan en markise hjælpe med at skærme lidt af for solen, hvilket især kan være praktisk på lange sommerdage. Derudover, kan en markise også beskytte mod mindre regnvejr, samtidig med at man kan hænge varmelamper op under den. Derfor er en markise et godt redskab, som kan hjælpe dig til at nyde dit udespa hele året rundt.

 

 

Kontakt

Udespa A/S
Marielundvej 18
2730 Herlev
Danmark
CVR: 37704075

Tlf.: 44 50 80 44
Mail: info@udespa.dk

Showroom

Er du tvivl om hvilket produkt
du skal vælge? Besøg vores showroom

Eneforhandler i Danmark af Jacuzzi® produkter

Scroll til toppen

Login

Opret en konto

Hurtig køb? Husk at du kan købe vores  produkter uden at oprette dig som kunde.