Ultimativ velvære: Den store hjemmespa-dag

Jacuzzi Uma corner indespa

Du har lige afsluttet en laaang dag på arbejdet. Du er øm i kroppen, også selvom du egentlig bare har siddet ned hele dagen. Noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv efter en stressende dag, er at sætte velværen i fokus. Her skal du skabe et rum, hvor selvforkælelsen skal spille hovedrollen – så sluk for telefonen, skru ned for den indre og ydre støj, og lad os guide dig gennem den ultimative hjemmespa-dag!

Sørg for at skabe de mest afslappende omgivelser

Det er både små og store tiltag, som du kan gøre brug af, for at ramme den der ahhhh-følelse. Noget af det vigtigste er at du får skabt en god atmosfære.

Du skal starte med at sørge for at dine omgivelser og indretning er helt zen – tænd nogle stearinlys, eller dryp nogle æteriske olier i en diffuser eller aromalampe – tænd for noget beroligende meditationsmusik, hop i den bløde morgenkåbe og tag en dyyyyb indånding. Det kan også være du har et udespa på terassen eller i haven, hvor roen rigtig kan sænke sig. Intet bedre end at være i naturen, når der skal slappes af.

Hjemmespa-dag – trin for trin:

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvor meget i dybden du vil gå med din hjemmespa-dag, men hvis du følger den her guide, så vil din hud, dit hår og dit sind alle blive meget glade

  • Tænd for dit spaeller badekar og find den helt rigtige temperatur. Herefter kan du passende smide en bath bomb eller noget badesalt i vandet, så det bliver dejligt skummende og dufter skønt. 
  • Vask dit hår med din yndlingsshampoo – den dér, som du måske har fået i gave, som er lidt ekstra luksus. Massér shampooen godt ind i hovedbunden – eventuelt ved hjælp af en massagebørste til hovedbunden. Det vil fjerne døde hudceller og eventuel skæl i hovedbunden og give den mulighed for at ånde endnu bedre. Shampooen skylles grundigt ud. Hvis du har meget hår, kan det give mening at give håret en omgang shampoo igen, så det er helt rent.
  • Nu kan du vælge at massere balsam i håret, sørg for at fokusere på enderne, da de tit godt kan trænge til lidt ekstra fugt og kærlighed.
  • Hvis du lige skal skrue en ekstra tak op for velvære og forkælelse, så kan du slutte med at smøre en lækker ansigtsmaske i håret. Den skal tit sidde mindst 10 minutter, men så kan du jo fokusere på alle de andre gode ting imens. 
  • Tag din bodyscrub og ansigtsscrub frem og begynd at skrubbe din hud i cirkulære bevægelse. Det sætter gang i blodcirkulationen, som kan være godt for at afhjælpe appelsinhud – og så fjerner det også døde hudceller. Det vil din hud elske!
  • Når du på et tidspunkt er klar til at træde ud af badet, og har ladet al velværen blødgjort din sjæl – så er det tid til at fugte! Smør kroppen ind i en lækker bodylotion og ansigtet med en god serum og dags,-eller natcreme. 

For at slutte helt rigtigt af, kan du – helt ren og zen – kaste dig ud i et meditationsritual eller yoga, som kan give det der ekstra velvære og forkælelse, som du fortjener. 

Det er vigtigt i en stressende hverdag at sætte tid af til sig selv. Hvis din dag er særligt travl, kan det også gøre underværker bare at sætte én time af til velvære og spa. Spabadet og hydroterapi generelt har positive effekter på hele kroppen. Læs mere om hvad et spabad gør for kroppen her. 

Ingen spa-dag, uden et vaskeægte spabadekar eller jacuzzi.  Hvis du har et spa, kan det være prikken over i’ét, så du kan nå HELT i mål med spa-dagen. Så behøver du nærmest bare læne dig tilbage og lade spabadekarret gøre resten af arbejdet, så du kan lade roen sænke sig over dig. Du kan passende gå efter et spabad eller jacuzzi med massagedyser, som masserer din krop, mens du slapper af. 

Kontakt

Udespa A/S
Marielundvej 18
2730 Herlev
Danmark
CVR: 37704075

Tlf.: 44 50 80 44
Mail: info@udespa.dk

Showroom

Er du tvivl om hvilket produkt
du skal vælge? Besøg vores showroom

Eneforhandler i Danmark af Jacuzzi® produkter

Scroll til toppen

Login

Opret en konto

Hurtig køb? Husk at du kan købe vores  produkter uden at oprette dig som kunde.