60 års erfaring med fortsat udvikling af hydroterapi

Jacuzzi Logo Black (High Res)

Jacuzzi-brødrene revolutionerede pumpeindustrien i begyndelsen af 1900-tallet.

Mange opfindelser senere blev et ungt medlem af Jacuzzi-familien ramt af leddegigt (reumatoid artritis). Det var i 1950’erne, og for at give smertelindrende behandlinger designede og udviklede brødrene en hydroterapipumpe, der kunne nedsænkes i et badekar. Den fik betegnelsen J-300™ og blev starten på en æra.

I dag er Jacuzzi® spabade udviklet og designet til at forøge din velvære takket være avanceret hydroterapi og patenteret jetdyseteknologi – en kombination der samtidig giver en unik oplevelse af behagelig og luksuriøs afslapning. Se vores udvalg af Jacuzzi® produkter her. 

Jacuzzi® brødrene der revolutionerede pumpeindustrien

Dyser

Ud over at blive anerkendt som verdens største sælgende mærke af spabade og boblebade, har Jacuzzi® over 250 patenter på verdensplan inden for pumpesystemer, jet-teknologi, luftkontrol og produktdesign. 

Jacuzzi® massage dyser har været helt centrale i Jacuzzi’s produktudvikling, og har med stadige test og videreudvikling igennem de seneste 50 år opnået en særlig position inden for sit område. Eksempelvis opfattes Jacuzzi dyser til at give den formentlig bedste og mest dybdegående massage oplevelse, til gavn for de mange brugere af Jacuzzi produkter.

PowerPro® MX2 Jets

Den nye generation af patenterede MX2 dyser er baseret på formen og funktionen af den originale Jacuzzi®® dyse skabt for mere end 50 år siden. Dyserne leverer maksimum volumen ved en højere luft-til-vand ratio.

PowerPro® PX Jets

PX dyserne giver en blid pulserende massage, der kan justeres i styrke og tilpasses dine behov. Dysen er perfekt til mindre områder som håndled og hænder.

PowerPro® FX Large Jets

PowerPro® FX Large dyser fokuserer på midten af ryggen, hvor dyserne lindrer muskelspændinger, der typisk er forårsaget af dårlig holdning. FX Large dyser giver en spiral action rygmassage, der fremmer bedre cirkulation.

PowerPro® FX Rotationel Jets

Med en brug af den samme FX technology, fokuserer de nye PowerPro® FX roterende dyser på mindre muskelgrupper med en ælteeffekt, der stimulerer det omkringliggende væv.

PowerPro® NX2 Jets

De avancerede NX2 dyser lindrer effektivt spændinger og belastninger i det følsomme halsområde med en stærkt fokuseret strøm af vand. Skift nemt retning og intensitet ved at dreje og justere dysen.

PowerPro® FX Directional Jets

FX Directional Jets er designet til at lede en retningsbestemt strøm af luft og vand for at lindre muskelspændinger og forbedre blodcirkulationen. Den effektive spiral action af de retningsbestemte dyser udfører en energisk hoftemassage.

PowerPro® FX Jets

Jacuzzi® PowerPro® FX Jets unikke spiral action producerer en energisk strøm af luft og vand, der er perfekt til mindre muskelgrupper. FX dyser er justerbare fra højt til lavt tryk.

PowerPro® FX Large Rotational jets

FX Large roterende dyser har et vidt skår der giver en exceptionel massage for de store muskler. En midterakse af rustfrit stål sikrer en korrosionsfri og langtidsholdbar præstation.

PowerPro® FX Small Jets

FX Small dyser er perfekte til en fokuseret massage på vigtige trykpunkter, som i dine fødder. Dyserne er justerbare, så det er nemt at få den perfekte fodmassage.

PowerPro® BX Jets

Bliver ofte brugt i Jacuzzi®® liggesæder, disse unikke dyser tilbyder en meget høj luft-til-vand ratio for en blødere, mere beroligende effekt henover dine lægmuskler.

PowerPro® RX Jets

Den roterende patentanmeldte PowerPro® RX dyse er fuldt justerbar. Du kan nemt tilpasse trykket fra dysen til dine behov eller endda helt slå den fra. RX dysen dækker et betydeligt område og når de vigtigste muskler og nerver I ryggen.

PowerPro® IX Jets

Denne lysende dyse skaber en dramatisk virkning i spabadet. Kombinationen af den maksimale lufttilførsel med en high-output LED lampe skaber en unik boble effekt, hvor det sprudlende lys bæres af boblerne til vandets overflade.

Kontakt

Udespa A/S
Marielundvej 18
2730 Herlev
Danmark
CVR: 37704075

Tlf.: 44 50 80 44
Mail: info@udespa.dk

Showroom

Er du tvivl om hvilket produkt
du skal vælge? Besøg vores showroom

Eneforhandler i Danmark af Jacuzzi® produkter

Scroll til toppen

Login

Opret en konto

Hurtig køb? Husk at du kan købe vores  produkter uden at oprette dig som kunde.