Hvorfor købe et spa?

Idéen om at slappe af i varmt vand er ikke ny. I århundreder har hydroterapi været en populær velværeaktivitet for mennesker over hele verden. Gamle kulturer har op igennem historien nydt denne praksis og opnået fordelene ved hydroterapi – fra naturligt forekommende termiske kilder til detaljerede konstruerede badehuse. Uanset om det er til afslapning, lindring eller restitution, kan et spabad give øget velvære i dit liv.

Hydromassage og hydroterapi – godt for krop og sjæl

Hydroterapi har en række sundhedsmæssige fordele. Varmen i sig selv fremmer cirkulationen og fremskynder fjernelse af mælkesyre, mens vandets opdrift formindsker tyngdekraften og letter trykket på leddene, hvilket virker smertelindrende.
Hydroterapi og hydromassage kan hjælpe med at lindre symptomerne på en række lidelser, herunder stress, gigt, låst bindevæv, fibromyalgi, smerter i lænderyggen og dårlig søvn. Derudover er det også et effektivt redskab i forbindelse med restitution efter træning, hvor det fx kan reducere ømhed efter træning.

Stress: Ifølge en rapport fra Mayo Clinic (akademisk medicinsk center i USA) kan den langsigtede aktivering af stress-respons-systemet forstyrre næsten alle kroppens naturlige processer og give dig en øget risiko for adskillige sundhedsmæssige problemer. Men bare 10 minutter om dagen i et Jacuzzi® spabad kan mildne stress og lindre hovedpine ved at øge blodgennemstrømningen og afslappe musklerne. Et spabad fremmer afslapning og mindsker muskelspænding.

Rygsmerter: En undersøgelse publiceret i 2010 i det videnskabelige tidsskrift “Journal of Musculoskeletal Research” viste, at hydroterapi potentielt kan give flere fordele for mennesker med lændesmerter, sammenlignet med anden træning over vandet.

Søvnløshed: Ifølge Better Sleep Council kan du skabe sunde søvnvaner ved at lindre spændinger og stimulere cirkulation, når din krop er nedsænket i varmt vand.

Træning: Ømme muskler dagen efter træning kan gøre bevægelser stive og besværlige. Derfor anbefaler styrke- og præstationstræner Jason Lindsay hydroterapi til enhver sportsudøver. “Et af de mest oversete aspekter af et træningsprogram for en sportsudøver er restitution,” forklarer Lindsay. ”Vi anbefaler varme Epsom saltbade og nedsænkning af kroppen samt vand. Vi opnår vasodilatation, blod strømmer ud til vævet, og vi kommer os uden direkte påvirkning. Vi bruger det også til at opbygge, hvad hedder det, en protokol til lindring af stress… Alle disse forskellige ting hjælper os med at lindre stress, forbedre kognitiv funktion, samt yde vores bedste.”
”Restless legs syndrom (uro i benene) og benkramper: Selvom der stadig er usikkerhed om årsagen bag den ubehagelige fornemmelse som millioner af mennesker oplever i deres lår, lægge og fødder, er en sandsynlig faktor, at hjernen sender forkerte signaler til sensoriske nerver i de nedre ekstremiteter. Afslapning i jacuzzi® spabadet før du sover kan formindske disse følelser og samtidig give dig afslappede muskler.

Gigt: Gigt er en tilstand, der gør leddene stive og forårsager smerter for ca. 350 millioner mennesker verden over. Hydroterapi med varmt vand har imidlertid vist sig at reducere smerter for mennesker med gigt ved at udvide blodkarrene, øge bevægeligheden og understøtte muskelvækst.
Sjov og familietid: Selvom du ikke har nogen af ovenstående sundhedsmæssige udfordringer, kan et skønt indendørs eller udendørs spa skabe noget, der er godt for alle: sjov og tid sammen med familien.

Kontakt

Udespa A/S
Marielundvej 18
2730 Herlev
Danmark
CVR: 37704075

Tlf.: 44 50 80 44
Mail: info@udespa.dk

Showroom

Er du tvivl om hvilket produkt
du skal vælge? Besøg vores showroom

Eneforhandler i Danmark af Jacuzzi® produkter

Scroll til toppen

Login

Opret en konto

Hurtig køb? Husk at du kan købe vores  produkter uden at oprette dig som kunde.