Hvorfor købe en swim spa?

Swim spa vs swimmingpool: 5 gode grunde til at vælge swim spa

 

Hvorfor egentlig købe en swim spa over en swimmingpool?

Du får her 5 gode grunde til at vælge en swim spa.

1. Fylder ikke nær så meget

 

Hvis du står og skal vælge mellem at købe en swimmingpool eller swim spa, skal du overveje pladsbehovet. Et swim spa fylder åbenlyst langt mindre end en swimmingpool.

Så hvis du er presset på pladsen i hjemmet, vil en swim spa være en rigtig god løsning. Dermed får du nem adgang til wellness og velvære, uden at skulle gå for meget på kompromis med pladsbehovet.

Derimod vil en swimmingpool kræve mere plads, et større planlægningsarbejde og mere vedligeholdelse. Der er mange muligheder og forskellige swim spa modeller, så du kan få præcis det spa, der passer til dine behov og ikke mindst plads. Vi udbyder nemlig swim spa modeller med plads til alt mellem 1 og 10 personer!

2. Installation tager kort tid

For de fleste mennesker vil økonomien have stor betydning for ens beslutning om at købe en pool eller swim spa.

Derfor er en swim spa en fantastisk løsning, da selve installationen af en swim spa ofte kan koste det halve af en swimmingpool.

Derudover medfølger der også skjulte omkostninger med en swimmingpool. Disse inkluderer rengøring, vedligeholdelse og i visse tilfælde en højere forsikringspris for ejendommen.

En sidste overvejelse er tiden, det tager at installere en swimmingpool kontra en swim spa. Hvor en swimmingpool kan tage flere uger at installere, kræver en swim spa blot et par timer.

3. Billigere rengøring, vedligeholdelse og drift

Én ting er at investere et større beløb i en swim spa eller swimmingpool. Én helt anden ting, der er mindst ligeså vigtig, er den mængde af ressourcer man efterfølgende skal afsætte til rengøring, vedligeholdelse og drift. Du finder et bredt udvalg af spa tilbehør og pleje til at vedligeholde din swim spa.

Du skal oftest bruge mindre vand i en swim spa i modsætning til en swimmingpool. Derfor skal du også bruge mindre rengøringsmiddel og kemikalier til gavn for økonomien og miljøet. Læs vores guide til rengøring og vedligeholdelse af spa her.

At opvarme vandet i en swim spa er desuden langt billigere sammenlignet med swimmingpools. Derfor vil du samlet set spare mange penge med tiden, hvis du vælger en swim spa.

4. Altid varmt vand og derfor brugbar året rundt

 

Du kan bruge en swim spa året rundt, hvorimod en udendørs swimmingpool er sæsonbestemt. Swimmingpoolen er bestemt til de varme sommermåneder, hvor opvarmning af vandet er betydeligt nemmere end om vinteren.

Varmepumper, covers og solfangere kan forlænge pool-sæsonen med et par uger. Men herefter er det slut, og du må vente med at tage din udendørs swimmingpool i brug til næste år.

Med en udendørs swim spa er det anderledes. Her kan du selv justere vandtemperaturen. Dermed har du altså muligheden for at svømme i din swim spa året rundt. Samtidig er det en god investering for din boligs værdi på markedet for fast ejendom, hvorfor det ikke blot er et investering, der er fordelagtigt på nydelsesfronten – men også på boligfronten.

5. Giver mulighed for svømmetræning og vandmassage

Med en swim spa får du en personlig svømmetræner og adgang til vandmassage. Swim spaen er nemlig udstyret med kraftfulde dyser, der skaber strøm.

Du kan selv indstille styrken på dyserne. På den måde kan du indstille den til at skabe de samme forhold, som OL-svømmere træner under. Du kan naturligvis også justere styrken til begynderniveau.

Motion og træning kunne gøres uden for mange besværligheder, så det kan passes ind i en travl hverdag. Med en swim spa i haven kan det næsten ikke blive nemmere at få motioneret. Alligevel kan man indimellem have behov for et ekstra skub. Find hjælp blandt disse træningsmetoder, der kan hjælpe dig med at holde motivationen til svømmetræning oppe, uanset vind og vejr.

Swim spaen er også udstyret med massagedyser, der forvandler dit OL-basin om til en hyggelig afslapnings-spa. Det er en klar fordel sammenlignet med en pool.

Efter en hård svømmetræning kan du dermed belønne dig selv med en restituerende vandmassage. Du kan selvfølgelig også gå direkte til den afslappende vandmassage og eventuelt invitere gæster med.

Se for eksempel vores Jacuzzi® PowerActive J-19, der er udstyret med PowerPro® Swim Active Flo Jet svømmestrøm. Det betyder, at du kan indstille spaen til at producere svømmestrøm på op til 5 km/t — perfekt til svømmetræningen.

Du kan også med fordel overveje denne Jacuzzi® PowerPro J-16. Her får du nemlig en af de bedste high performance svømmeoplevelser på markedet.

Denne model er udstyret med avanceret teknologi og er samtidig udstyret med Jacuzzi® PowerPro dyser. Dermed kan du effektivt opnå den modstand, du ønsker til din svømmetræning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre nærmere om vores Jacuzzi® priser.

Køb Jacuzzi® swim spa eller Jacuzzi® udendørs spa

 

Er du interesseret i at købe en Jacuzzi® swim spa, eller vil du blot se mulighederne an? Så se vores sortiment af swim spa og Jacuzzi® brands her på siden.

Hvis du ikke tror, du får brugt svømmefunktionen i swim spaen synderligt meget, kan du også med fordel se nærmere på vores almindelige udendørs spabad.

Du kan eventuelt se vores Trustpilot for at læse andre tilfredse kunders meninger om vores produkter!

Kontakt

Udespa A/S
Marielundvej 18
2730 Herlev
Danmark
CVR: 37704075

Tlf.: 44 50 80 44
Mail: info@udespa.dk

Showroom

Er du tvivl om hvilket produkt
du skal vælge? Besøg vores showroom

Eneforhandler i Danmark af Jacuzzi® produkter

Scroll til toppen

Login

Opret en konto

Hurtig køb? Husk at du kan købe vores  produkter uden at oprette dig som kunde.